Cel mai sportiv Audi disponibil si in Romania

Importatorul Audi in Romania a prezentat in premiera nationala sportivul Audi R8. Cele 15 masini disponibil pentru piata din Romania s-au vandut deje, insa in multe tari din Europa inca se sta la coada luni in sir pentru un R8. Pretul in schimbul caruia se poate achizitiona R8 depaseste 100.000 euro, iar performantele sunt din categoria super-sport.

Porsche Romania prezinta noul model Audi, R8, trei zile si trei nopti: joi, vineri si sambata, acesta putand fi admirat in zona Dorobanti.

R8 reprezinta pentru Audi prima masina sport cu motor central, care devine astfel un concurent serios chiar si pentru Porsche, Ferrari sau Lamborghini.

Motorul amplasat in spatele celor doua locuri provine de la berlina sport RS4 si este in configuratie V8. Puterea maxima dezvoltata este de 420 CP. Transmisia este de tipul manual cu 6 trepte, insa se poatre comanad si o cutie de viteze secventiala tot cu 6 rapoarte.

Viteza maxima pe care o poate atinge R8 este de 301 km/h, iar sprintul la 100 de km/h se realizeaza in doar 4.6 secunde.

 

0 Responses to Cel mai sportiv Audi disponibil si in Romania